Creatief directeur die
lachen het belangrijkst vindt.

Oprichter en creatief directeur van Today’s Team. Een pak heeft ie niet en hij loopt graag op z’n gympen. Toch is hij juist vaak de man die op de koffie wordt gevraagd door de raad van bestuur.

Heeft het te maken met z’n kennis of aanstekelijke lach? De wil om de beste te zijn of omdat hij altijd eerlijk en oprecht is? Wie het weet, mag het zeggen. Maakt ook niet uit. Mike Weinberg is het gezicht van Today. Hij vindt het belangrijk om Today’s Team klein en flexibel te houden, maar wel voor opdrachtgevers te werken die ertoe doen.

lees meer

Die hoeven niet altijd groot te zijn (dat zijn ze wel vaak), maar het moet wel kunnen leiden tot een innige relatie waarbij de verhoudingen tussen opdrachtgever en bureau versmelten tot een gezamenlijke wil om mooie en goede dingen te doen. Ja precies, een beetje maatschappelijke betekenis brengen en vooral iedere dag lachend met je vak bezig zijn.

Meest gestructureerde
top designer van Nederland.

Dustin

Je hoort steeds vaker dat design een doorslaggevend component is in positieve merkbeleving, groei en loyaliteit. Zeker in een tijd dat veel diensten en producten dezelfde intrinsieke waarde hebben, is onderscheid in vorm dus belangrijk. Dustin staat voor ons klaar als het ... lees meer gaat om top design. Hij geeft z’n gevoel voorrang, maar kan een ontwerp prima verdedigen als men om het ‘waarom’ vraagt. Ook online zit het met de ervaringsuren goed. Dustin weet veel van online. Dat komt heel goed uit, want we houden ons dagelijks bezig met de ontwikkeling van banners, portals, landing pages, Facebook ads en ga zo maar door. Ook goed om te weten, is dat Dustin enorm precies is. Projecten worden op de juiste manier op onze servers opgeslagen, zodat niemand onnodig hoeft te zoeken. Vind maar eens de man die prachtige dingen ontwerpt en file nummer BR1500333/E binnen een paar seconden kan openen. Gevonden!

Nuchter en toch mega betrokken!

Kristel

Recht door zee. Ja, dat is Kristel. Ze zegt wat ze denkt en denkt vooral mee. Dat leidt onmiddellijk tot een fijne band met de opdrachtgevers van Today’s Team. Die lopen met haar weg. Nou ja... niet helemaal weg, want anders zouden wij weer zonder zitten. En dat gaat niet, want zo’n all rounder... lees meer is onmisbaar. Vormgeving, socials, PowerPoints, advertenties, posters, interne communicatie… zeg het maar! En voor je het weet is het voor zessen klaar. (En dat rijmt!)

Processors van
de Mac roodgloeiend.

Daniël

Today’s Team werkt graag samen met Daniël. Waarom? Nou, omdat ie zo verschrikkelijk goed is. Niet alleen een getalenteerd DTP’er, maar ook een supergoede 3D-animator en video editor. Laatst heeft ie de AGF-afdeling van Albert Heijn in vector opgebouwd. Daar worden de komkommers ... lees meer niet opeens recht van, maar het geeft wel een geweldige indruk van een mogelijk nieuwe opbouw en routing binnen de afdeling. Meubelelementen en de omgeving zijn over iedere as draaibaar. Klinkt technisch – dat is het ook – maar zorgt voor een ongekend realistisch beeld van iets wat nog niet bestaat. Regelmatig produceren we films voor bijvoorbeeld interne motivatieprogramma’s of online content. Daniël is vaak de editor. Heerlijk om te doen, en met Daniël ook nog eens goed en snel!

Nerd die aan één woord genoeg heeft.

Rudy

Rudy is de meest praktische webbouwer die we kennen. Typisch een online nerd die niet zoveel zegt, maar vooral goed is in code. Dat komt goed van pas in een wereld waarbij steeds meer communicatie z’n weg vindt naar online. We merken dat klanten vaak opzien tegen de bouw van ... lees meer een landingspage of een nieuwe portal. Vaak murw gemaakt door processen en vaktermen waar niemand een hout van snapt. Bij Today’s Team voorkomen we dat, door online opdrachten zo compact mogelijk aan te lopen. Vaak is er al binnen twee weken een test-URL in de lucht, zodat iedereen z’n eerste bevindingen met ons kan delen. Een weekje voor correcties en dan hup… online. Daarom schakelen we Rudy vaak in.

André weet eigenlijk alles (althans bijzonder veel).

André

André Dammers is helemaal geen retail man. Dat vinden we bij retailbureau Today’s Team erg fijn. André is een themacreatief met een kast vol prijzen voor onder andere Centraal Beheer en Volkswagen. André is copywriter, maar dat doet er steeds minder toe. Met zo’n 25 jaar ervaring word ... lees meer je vanzelf ook strateeg, art director, accountman, creatief directeur, algemeen directeur… je zegt het maar. Hopelijk maken we duidelijk dat met André aan tafel het gesprek over alles kan gaan en dat er vaak erg zinnige dingen worden gezegd. Daarom werken we graag samen met zo’n ervaringskanon.

Meer talent op afroep beschikbaar.

Today’s Team netwerk

Binnen het netwerk van Today’s Team zijn de meest uiteenlopende disciplines vertegenwoordigd. Van creatieven tot 3D-animators, van editors tot vormgevers, van html-bouwers tot contentredacteuren. Zo kunnen we over het beste talent beschikken en op veel briefings ‘ja’ zeggen.... lees meer